ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΕ ΣΦΥΡΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΗΛΟ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Προκειμένου να στοιχειοθετήσουν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας αναδεικνύουν σημεία και τέρατα για τον διαιτητή που έφυγε την επομένη της επίθεσης από το νοσοκομείο

Τελικά ο Θανάσης Τζήλος πρέπει να είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που τον χτυπούσαν με σφυρί στο κεφάλι, αλλά μπορούσε να φύγει από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, ακόμη και την ίδια μέρα.

Ως γνωστόν ο ίδιος ζήτησε να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο της Λάρισας και την επομένη πήγε σπίτι του.

Οι… διαρροές από το πόρισμα της αστυνομικής προανάκρισης συνεχίζονται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας(!!) που δέχθηκε το πρωινό της 19ης Δεκεμβρίου ο Λαρισαίος διεθνής διαιτητής.

Η ιστοσελίδα dikisports.blogspot.com αποκάλυψε στοιχεία από το πόρισμα της αστυνομικής προανάκρισης. Σύμφωνα μα αυτό… οι δύο δράστες, χτύπησαν με σφυρί εκτός από το γόνατο, όπως είχε διαρρεύσει, και στο κεφάλι!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το πόρισμα της Αστυνομίας. «Οι δράστες έθραυσαν με σφυρί το τζάμι της πόρτας του οδηγού του αυτοκινήτου, την ξεκλείδωσαν και έσυραν τον Τζήλο έξω από αυτό.

Αφού τον έριξαν βίαια στο οδόστρωμα, του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια και με λακτίσματα, αλλά και με σφυρί που έφερε ο ένας εξ αυτών, σε όλο του το σώμα, στο κεφάλι και το δεξί του γόνατο.

Οι δράστες εγκατέλειψαν τον διαιτητή αιμόφυρτο και πεσμένο στο οδόστρωμα, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν».

Στο πόρισμα γίνεται λόγος για τραύματα στα χέρια και στα πόδια του Τζήλου και ιδιαίτερη αναφορά στην κατάθεση του.

«Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο παθών για την κατάσταση της υγείας του, υπέστη πολλαπλές εκδορές και θλαστικά τραύματα στο δεξί του γόνατο, ενώ μετά από περαιτέρω εξετάσεις διεγνώσθη οστικό οίδημα, που αντιστοιχεί σε οστικές θλάσεις και μικροδοκιδώδες κάταγμα στους μηριαίους κονδύλους, κυρίως στον έξω, καθώς και στον έξω κνημιαίο κόνδυλο, προσκομίζοντας παράλληλα φωτοαντίγραφα σχετικών ιατρικών βεβαιώσεων.

Πέραν αυτών, κατ’ εκτίμησή του, ο δράστης που έφερε το σφυρί, ενδεχομένως θα του κατάφερνε χτυπήματα και στο κεφάλι αν δεν είχε προλάβει ενστικτωδώς να προστατευτεί με τα χέρια του».

Ως γνωστόν ο ένας δράστης παραδόθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ ο δεύτερος έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top