ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΔΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΥΖΟΧΟ

Είπε κάμποσα ο Κώστας Χριστοδυύλου ή καραβίδας στην εκπομπή της Cytavision «Ώρα για Μπάλα αλλά εκεί που πέτυχε διάνα ήταν όταν του ζητήθηκε να πέι για τον Ουζόχο. Συγκεκριμένα είπε «Ήρθε στην Κύπρο και νομίζει ήρθε στους Ζουλού. Ήταν στη Λα Κορούνια και ήρθε στην Κύπρο και πάει στην Αστυνομία. Σκέφτεται σοβαρά να φύγει».

Να δούμε μερικά απο όσα είπε ο Καραβίδας.

Για το παρατσούκλι του: «Είχα μια ταβέρνα στο παρελθόν και ονομαζόταν «καραβίδες» έτσι ο Μάριος Αβδραμίδης με αποκάλεσε έτσι σε μια εκπομπή και έμεινε».

Για τον Παπασταύρου: «Δεν γνωρίζω τον άνθρωπο. Δεν μπορώ να έχω άποψη, όμως θα έρθει η μέρα που θα συνεργαστούμε».

Για τη νίκη με τον ΑΠΟΕΛ: «Μας λένε ότι είμαστε αδελφικοί φίλοι με τον Πετρίδη. Ποια άλλη ομάδα έκοψε τόσους βαθμούς στον ΑΠΟΕΛ».

Για τους άλλους προέδρους: «Είναι με όλους άριστες εκτός από το Νίκο Κίρζη. Είναι γνωστό, το ξέρει όλος ο κόσμος».

Το ποσό που χρειάζεται για πρωτάθλημα: «Με ενάμισι εκατομμύριο θα τους σπάσω τα κόκαλα τους όλους. Θα πάρουμε πρωτάθλημα με αυτά τα λεφτά».

Για τον αριθμό των ομάδων: «Το πρωτάθλημα με 14 ομάδες είναι το ιδανικό. Με 12 ομάδες οι μικρές ομάδες εξαφανίζονται. Οι μικρές έχουν μικρές πιθανότητες παραμονής».

Για το πρωτάθλημα αν είναι ελκυστικό: «Ο κόσμος βαρέθηκε το ποδόσφαιρο. Προτιμά τις καφετέριες. Το προϊόν μας αυτό είναι ότι και αν κάνουμε».

Καλύτερη επικοινωνία με ποδοσφαιριστή: «Το ξέρει όλος ο κόσμος, με τον Ρικάρντο Φερνάντες».

Για τον Ουζόχο: «Ήρθε στην Κύπρο και νομίζει ήρθε στους Ζουλού. Ήταν στη Λα Κορούνια και ήρθε στην Κύπρο και πάει στην Αστυνομία. Σκέφτεται σοβαρά να φύγει».

Στημένα παιχνίδια: «Όχι δεν υπάρχουν. Υπάρχει καχυποψία από τον κόσμο γιατί θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε μικρούς ποδοσφαιριστές».

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ: «Μας άλλαξαν το παιχνίδι την τελευταία στιγμή. Αν παίζαμε με τον ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο θα τιμωρούμασταν και οι δύο με αποκλεισμό και -6 από το νέο πρωτάθλημα. Οι τελευταίοι παίκτες που ήρθαν στις ομάδες μας δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής καθώς το παιχνίδι ήταν ορισμένο άλλη ημερομηνία».

 

Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top