ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Το “μπλόκο” που έστησαν στους ποδοσφαιριστές, στην τεχνική ηγεσία και στα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, άνθρωποι της εταιρίας σεκιούριτι που δεν φορούσαν τα γιλέκα που ορίζει ο κανονισμός και οπαδοί μη διαπιστευμένοι στην είσοδο των αποδυτηρίων του γηπέδου της Τούμπας πριν από την έναρξη του αγώνα υπό το βλέμμα μελών της διοίκησης του ΠΑΟΚ, φαίνεται πως θα έχει και συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι δεν σκοπεύουν να περάσουν στα “ψιλά” όσα συνέβησαν, με τις ύβρεις και τους προπηλακισμούς στους ποδοσφαιριστές. Γιατί, δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι εμποδίστηκε μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και οι παίκτες και ο Μαρτίνς για να μπουν στα αποδυτήρια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει προχωρήσει σε καταγγελίες και έχει ενημερώσει ήδη την ΕΛ.ΑΣ για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας της στην Τούμπα και αναμένεται να κατατεθεί και οπτικοακουστικό υλικό.

Οι Ερυθρόλευκοι κάνουν λόγο για παραβίαση των κανονισμών και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε μηνύσεις, καθώς δεν ειπώθηκε ούτε μια συγνώμη από πλευράς ΠΑΟΚ.

Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top