ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΙΕΣ ΔΙΔΥΜΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΤΡΑ! (ΦΩΤΟ)

Σε πιπεράτες αποκαλύψεις από την κοινή ζωή τους με τον ίδιο σύντροφο μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές τηλεοπτικής εκπομπής στην Αυστραλία οι πιο όμοιες δίδυμες στον κόσμο, η Lucy και η Anna DeCinque.

Όπως είπαν οι δύο 33χρονες στην εκπομπή Hughesy, We Have a Problem, όχι μόνο κάνουν εναλλάξ σεξ με τον Ben Byrne, τον ηλεκτρολόγο μηχανικό με τον οποίο συζούν από το 2012, αλλά οταν η μια κάνει σεξ η άλλη δεν φεύγει από το κρεβάτι.

Anna Lucy DeCinque

 

«Κοιμόμαστε σε ένα κρεβάτι που είναι μεγαλύτερο και από king size» είπαν οι δύο αδερφές στον παρουσιαστή της εκπομπής.

«Δεν υπάρχει ζήλια μεταξύ μας στη σχέση μας με τον Ben. Αν φιλήσει την Anna τότε θα φιλήσει και εμένα τη Lucy» υποστήριξε η μια από τις δίδυμες DeCinque.

«Ο Ben μας αποδέχεται και δεν τον πειράζει που ντυνόμαστε το ίδιο και θέλουμε να είμαστε πάντα μαζί. Ο ίδιος απολαμβάνει διπλή δόση αγάπης και διπλή δόση προσοχής» συμπλήρωσε.

Ποιο είναι όμως το πρόβλημα, όπως λέει και ο τίτλος της εκπομπής We have a problem; Η επιθυμία τους να παντρευτούν τον Byrne παρά το γεγονός ότι η πολυγαμία απαγορεύεται στην Αυστραλία από το 1961. Επειδή ο Byrne εκτός από… γλεντζές είναι και άμαθος, να τον ενημερώσουμε πως η σοφία του Αυστραλού νομοθέτη δεν αμφισβητείται. Όσο τις έχει αστεφάνωτες, θα περνά και ζωή και κότα. Για να μάθει τι τον περιμένει στην περίπτωση που θα έβρισκε φόρμουλα να τις παντρευτεί, ας ρωτήσει κάποιον ήδη παντρεμένο. Έστω και με μια μόνο γυναίκα…

Anna Lucy DeCinque Ben Byrne
Anna Lucy DeCinque Ben Byrne
Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top