ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Μελάνια Τραμπ, υπεβλήθη τη Δευτέρα σε χειρουργείο στα νεφρά στην Στρατιωτική Κλινική Walter Reed κοντά στην Ουάσινγκτον.
Η Μελάνια αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με το νεφρό της, το οποίο το γραφείο της χαρακτήρισε ως καλοήθη όγκο, που απαιτούσε ιατρική φροντίδα.
«Σήμερα το πρωί, η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ, υποβλήθηκε σε επέμβαση για τη θεραπεία μιας καλοήθους νεφρικής πάθησης.
Η διαδικασία ήταν επιτυχής και δεν υπήρξαν επιπλοκές», δήλωσε η διευθύντρια επικοινωνίας της Μελάνια Τραμπ, Στέφανι Γκρίσαμ.
«Η κυρία Τραμπ βρίσκεται στη Στρατιωτική Κλινική Walter Reed και πιθανότατα θα παραμείνει εκεί αυτή την εβδομάδα. Η Πρώτη Κυρία ανυπομονεί για την πλήρη ανάρρωσή της, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να βοηθάει τα παιδιά σε όλον τον κόσμο», δήλωσε η Γκρίσαμ.
Είναι η πρώτη φορά που η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ υποβλήθηκε σε μια τόσο σοβαρή ιατρική διαδικασία, από την εποχή που η Νάνσι Ρίγκαν έκανε μαστεκτομή τον Οκτώβριο του 1987. Η Ρόζαλιν Κάρτελ υπεβλήθη σε επέμβαση για την αφαίρεση μιας καλοήθους μάζας από το στήθος της τον Απρίλιο του 1977, ενώ η Μπέτι Φόρντ, λίγες εβδομάδες αφότου έγινε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υπεβλήθη σε μαστεκτομή τον Σεπτέμβριο του 1974.
Ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το CNN, παρέμεινε στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης της συζύγου του, Μελάνια Τραμπ.

Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top