ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣΙΑ

Ο Μασιάς θα σφυρίξει την Τετάρτη μεθαύριο στο γσπ το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ. Στο πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ είχε κερδίσει με 2-0. Να θυημισουμε την ανακοίνωση της ΑΕΚ μετά το 3-1 που έχασε απο το ΑΠΟΕΛ στον δεύτερο γύρο με διαιτητή τον Μασιά που παρόλο που τον κήρυξαν ανεπιθύμιτο τον δέχθηκαν και στο Ομόνοια-ΑΕΚ 1-3. Δεν θα γράψουμε γιτί τον δέχθηκαν και τι μεσολάβησε αλλά αν θέλει η ΑΕΚ ας μας εξηγήσει τους λόγους. Γαιτί έκανε κωλοτούμπα στο θέμα του Μασιά; Σκληρή ανακοίνωση της ΑΕΚ για τη διαιτησία του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, αναφέροντας ότι αρχικά είχε οριστεί άλλος διαιτητής για το παιγνίδι και μετά έγινε αλλαγή με τον Μασιά.

«H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας τοποθετείται μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν σε ακόμη ένα ντέρμπι με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε για την «αισχρή» διαιτησία και τα εξόφθαλμα λάθη του κύριου Δημήτρη Μασιά, τα οποία ξεκάθαρα ευνόησαν τον αντίπαλο και διαμόρφωσαν αποτέλεσμα.
Ήμασταν ενήμεροι ότι αρχικά είχε οριστεί άλλος διαιτητής στο ντέρμπι και τελικά έγινε αλλαγή με τον κύριο Δημήτρη Μασιά, ο οποίος έχει προκαλέσει πολλάκις την κοινή γνώμη με τις διαιτητικές του αποφάσεις. Δεν θελήσαμε να τοποθετηθούμε πριν το παιχνίδι για να μην…. πυροδοτήσουμε περαιτέρω το κλίμα, αλλά θεωρούμε ότι πλέον η πολιτική χαμηλών τόνων για την διαιτησία έχει παρεξηγηθεί από όλους. Ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου… γελάει με την ανομοιομορφία σε όλες τις διαιτητικές αποφάσεις και το «καθαρό» πέναλτι που κέρδισε για ακόμη μία φορά ο αντίπαλος μας.
Δεν θα αποδεχθούμε να δούμε τον Δημήτρη Μασιά να ορίζεται ξανά σε παιχνίδι της ομάδας μας. Ο «κόμπος έφτασε στο χτένι» και ακόμη και εμείς που τα τελευταία χρόνια κρατήσαμε χαμηλούς τόνους, αναγκαζόμαστε να κηρύξουμε τον συγκεκριμένο διαιτητή ανεπιθύμητο.
Θα προχωρήσουμε σε καταγγελία στα αρμόδια όργανα, μαζί με όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, που διαμόρφωσαν και επηρέασαν το αποτέλεσμα και έχουμε ήδη ζητήσει συνάντηση με την Επιτροπή Διαιτησίας.
Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας θα συνεχίσει τον τίμιο αγώνα της και να διεκδικεί με όλες της τις δυνάμεις τους στόχους της. Μπορεί να υστερούμε σε προϋπολογισμό, τίτλους και κόσμο αλλά είμαστε περήφανοι και θα συνεχίσουμε να γινόμαστε «ενοχλητικοί» σε αυτούς που δεν τους αρέσει να βλέπουν την ομάδα μας να πρωταγωνιστεί».
 

Comments

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

To Top